terug
Hoe kunnen we u helpen?

Paula Scheffer

Paula Scheffer is 41 jaar en lag langer dan twee maanden met hevige pijn in bed. Na een hernia-operatie gaat ze inmiddels pijnvrij door het leven.

PaulaScheffer

Kromlopend kermend mensje

Door de hernia was het uitvoeren van mijn beroep als onderwijsassistente niet langer mogelijk. Ik kon in het begin nog een beetje lopen, maar de laatste zeven weken voor mijn operatie was dat gereduceerd naar op bed liggen en met een rollator een paar stapjes door het huis strompelen. De leerlingen van mijn groep (speciaal onderwijs) zijn net voor het begin van de zomervakantie nog even op bezoek geweest en vonden het heel akelig om mij zo te zien; de snelle actieve juf als een kromlopend kermend mensje. Ik miste het werk enorm. Daarnaast sportte ik iedere dag: spinnen, Zumba, hardlopen, fitness, noem maar op! Dat dus allemaal niet meer.

Ervaringen van anderen

Een collega tipte mij over Viasana. Haar schoonbroer was er ook behandeld en was zeer tevreden. Ook de ervaringen van patiënten gedeeld op de website hebben mij geholpen.

Ieder uur oefenen

Ik schrijf dit bericht een dag na mijn operatie en heb net al twintig minuten buiten gelopen, zonder pijn! Dus ik verheug me enorm op het oppakken van mijn werk en sportieve bezigheden, met de nodige voorzichtigheid in acht genomen! Ik heb van de fysiotherapeute enkele oefeningen gekregen die je de eerste twee dagen na de operatie moet doen. Dit doe ik braaf ieder uur. Volgende week start ik bij de fysio hier in ons dorp. Ik weet zeker dat ik mijn oude, "goede" gewoontes weer op kan pakken!

Ervaringen van patiënten

Corné  van Overveld

Corné van Overveld
Hernia operatie

Erwin  Hokke

Erwin Hokke
Hernia operatie

Chris  Berkelmans

Chris Berkelmans
Hernia operatie

Jorg  Remi

Jorg Remi
Hernia operatie

Paula  Scheffer

Paula Scheffer
Hernia operatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: