terug
Hoe kunnen we u helpen?

Loes Verhoeven

Loes Verhoeven is 55 jaar en heeft bij ViaSana een hernia-operatie ondergaan. Vijf maanden na haar operatie is ze samen met haar man naar Duitsland en Italië gereden om daar met de motor rond te reizen.

LoesVerhoeven

Wat waren uw klachten?

Ik had extreme pijn in mijn onderrug met uitstraling via mijn linkerbeen naar mijn voet. Ik moest minimaal 6 weken wachten, omdat een hernia vanzelf over kon gaan. Een maand lang slikte ik elke dag 8x paracetamol, 4x tramadol, 2x diclofenac (100mg), en 1 maagbeschermer. Dit hielp niet, hierdoor moest ik aan de morfine en dus stoppen met werken. Zelfs met medicatie die ik daarvan kreeg, crepeerde ik van de pijn. Maar ik had geen uitval en werd dus niet geholpen…

Toen ben ik bij ViaSana terecht gekomen. Ik kwam op afspraak bij Dr. Servan Rooker en hij zag meteen dat de situatie onhoudbaar was. Binnen drie dagen heeft hij mij ingepland voor een mri-scan en snel hierna kreeg ik de uitslag. Direct daarna werd ik ingepland voor een operatie. Wat heb ik de dagen en zelfs minuten afgeteld! Na de operatie was ik gelijk verlost van die helse pijnen, heerlijk!

Wat kon u niet meer?

De pijn was ernstig, er waren maar weinig dingen die ik zonder pijn kon doen, alleen lopen ging goed.

Hoe bent u bij ViaSana terecht gekomen?

In december 2013 ben ik, op advies van meerdere mensen, bij ViaSana terecht gekomen voor een schouder operatie bij chirurg Drs. Andy Wijono. Hier heb ik een geweldige ervaring aan overgehouden en daarom heb ik uiteindelijk ook voor de hernia-operatie voor ViaSana gekozen.

Hoe verliep de revalidatie?

De eerste vier weken moest ik veel liggen en lopen. Dit was best moeilijk. Bij de fysiotherapie heb ik veel verschillende oefeningen gedaan en ik merk dat ik heel erg veel vooruitgang heb geboekt. Ik ben gelukkig goed opgeknapt.

Hoe gaat het nu met u?

Het gaat erg goed met me. Ik doe nog wel oefeningen om mijn rugspieren sterker te maken. Ik rij erg graag motor en samen met mijn man zijn we, vijf maanden na de operatie, naar Duitsland en Italië gereden om daar rond te reizen. We zijn voor de zekerheid met de auto gegaan, omdat ik niet wist hoe het motorrijden zou uitpakken. Gelukkig ging het motorrijden me goed af. Tussendoor even rekken en strekken, maar we hebben volop genoten!

Dr. Servan Rooker, maar ook de gehele kliniek, heel erg bedankt voor de ontvangst, kennis, behandeling en after-service!

Ervaringen van patiënten

Loes  Verhoeven

Loes Verhoeven
Hernia operatie

Erwin  Hokke

Erwin Hokke
Hernia operatie

Paula  Scheffer

Paula Scheffer
Hernia operatie

Marij  de Jong

Marij de Jong
Pijnpoli

Jorg  Remi

Jorg Remi
Hernia operatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: