terug
Hoe kunnen we u helpen?

drs. Ralph Eijdems

Ralph Eijdems, geboren in 1974 te Kerkrade, is orthopedisch chirurg en vanaf 1 april 2010 werkzaam in ViaSana. Na afronding van de studie geneeskunde in Maastricht vertrok hij naar Innsbruck, Oostenrijk alwaar hij zich in het kader van de opleiding tot ongevalschirurg bekwaamde in de (sport)traumatologie en handchirurgie. Naast zijn werkzaamheden in de kliniek was hij onder andere werkzaam als teamarts van het Oostenrijkse nationale ijshockeyteam.

Na enige jaren kwam hij terug naar Nederland, alwaar hij in Venlo, Heerlen en Maastricht werd opgeleid tot orthopedisch chirurg. Na zijn opleiding was hij werkzaam als chef de clinique in het Laurentius ziekenhuis in Roermond en het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Ralph Eijdems bezoekt regelmatig binnen- en buitenlandse congressen en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen de orthopedie, u bent dus verzekerd van de best mogelijke behandeling.

Als hij niet met zijn werk bezig is, besteedt hij zijn tijd het liefste actief en buiten, waar mogelijk met zijn gezin. Wandelen, golf en snowboarden zijn een paar van zijn hobbies.

Overige informatie:

BIG-nummer: 19049603801
AGB-nummer: 03005851

Ervaringen van patiënten met drs. Ralph Eijdems

Sonja  van IJzendoorn

Sonja van IJzendoorn
Heupprothese

Jacky  Plantaz

Jacky Plantaz
Heupprothese

Yannick  van Roessel

Yannick van Roessel
Meniscus operatie

Goede verhalen gehoord en wilt u ook worden geholpen door drs. Ralph Eijdems?

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: