terug
Hoe kunnen we u helpen?

Jacky Plantaz

Jacky Plantaz (op de foto links) is 50 jaar en had na vele operaties nog altijd zeer veel pijn in zijn heup. Na plaatsing van een nieuwe heup is de pijn volledig verdwenen en danst hij zelfs in het programma Everybody dance now van RTL.

JackyPlantaz

Wat waren uw klachten?

Ik heb eigenlijk mijn hele leven klachten aan mijn heup gehad. Zo ben ik in een ander ziekenhuis vijf keer geopereerd, maar desondanks is mijn heup altijd een grote puinhoop geweest. Hoewel ik nog erg jong was kreeg daar het advies om een heupprothese te laten plaatsen. De operatie was gepland maar toen was ik zo bang dat ik vlak van te voren afbelde. Pas een aantal jaar later hoorde ik van anderen over ViaSana. Ik ben toen voorzichtig gaan kijken op viasana.nl. Ik wist als ik het zou laten doen, zou het bij ViaSana zijn.

Hoe verliep de eerste afspraak in ViaSana?

Na een aantal jaar durfde ik een afspraak te maken. Het verliep allemaal geweldig in de kliniek. Toen ik terug kwam van de röntgenafdeling zat drs. Ralph Eijdems gewoon op mij te wachten. De inrichting en sfeer in de kliniek zijn uitstekend en ook de verpleegkundigen hebben veel meer tijd voor je. Het is eigenlijk gewoon het complete plaatje.

Hoe verliep de operatie en de revalidatie?

De operatie verliep goed. Maar na een aantal weken bleek dat ik een complicatie had opgelopen. Bij de intake hebben ze me ook gezegd dat er een kleine kans op complicaties was. Ik heb gewoon domme pech gehad. Maar het werd direct serieus genomen en ik werd opnieuw opgenomen in de kliniek. De specialist kwam bijna elke dag kijken hoe het met me ging.

Hoe gaat het nu met u?

Nadat ik met ontslag ging ben ik uiteindelijk zeer snel gerevalideerd. Nu kan ik weer lesgeven op mijn rock and roll dansschool "Boogie Academy" in Geldrop. Het gaat inmiddels zo goed dat ik weer kan dansen, eigenlijk merk ik niet eens dat ik een nieuwe heup heb. Samen met mijn vrouw hebben we zelfs de audities van Everybody dance now gehaald, hier mochten we onze dans aan het grote publiek laten zien.

Ervaringen van patiënten

Eveline  Schievink

Eveline Schievink
Heupprothese

Theo  Meeuwsen

Theo Meeuwsen
Heupprothese

Harry  van Mil

Harry van Mil
Heupprothese

Hanny  Gijsel

Hanny Gijsel
Heupprothese

Jan  Houdijk

Jan Houdijk
Heupprothese

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: