terug
Hoe kunnen we u helpen?

Gert Beuving

Behandeling
Op 28 april jl is mijn rechterheup vervangen. Dit was een bijzonder soepel verlopende operatie zowel in de voorbereiding, de operatie (12 uur 's middags geopereerd, 12 uur 's middags de volgende dag naar huis) en de nazorg. Top geregeld! 

Stichting / Vereniging
Veghel in Hout 

Motivatie
Het bouwdorp is een kindervakantieweek in Veghel dat plaatsvindt In de laatste week van de grote vakantie. Kinderen van 5 tot en met 13 jaar mogen deelnemen aan deze week. De hoofdactiviteit is bouwen van een hut waarin ze mogen blijven slapen. Daarnaast kunnen de kinderen kiezen uit allerlei andere activiteiten. Het bouwdorp wordt gehouden in het Julianapark in Veghel. Elk jaar is dit weer een feest voor zo'n 1000 kinderen en voor de vele vrijwilligers. 

Wat kunt u weer na de behandeling?
De werkzaamheden die je als vrijwilliger vergen nogal wat fysieke inspanning: sjouwen van bouwhekken, het slepen met pallets (zo'n 8000 stuks!), het opzetten van tenten, het klauteren bij het inpakken van de hutjes in plastic zodat de kinderen ook kunnen overnachten. De laatste jaren werd dat door de beperkingen van het heupgewricht steeds moeilijker en dankzij deze operatie zijn de flexibiliteit en kracht weer terug en ook de rugklachten zijn nagenoeg verdwenen: ik heb me niet hoeven te ontzien bij al die activiteiten en dat was een genot! 

GertBeuving

Vind jij dat het verhaal van Gert onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Gert Beuving

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: