terug
Hoe kunnen we u helpen?

Ad van der Aa

Behandeling
Heupoperatie:

In 2019 heb ik een heupoperatie ondergaan bij Viasana. Ik had al erg lang pijnklachten in mijn heup en dat verbeterde maar niet. Ik kreeg dus ook steeds meer moeite om mijn vrijwilligerswerk bij het gemeenschapshuis Orthen uit te voeren. Mijn vrouw en ik doen al meer dan 25 jaar de barwerkzaamheden bij de Koninklijk Erkende muziekvereniging “Orthense Harmonie".

Stichting / Vereniging
Stichting Gemeenschapshuis Orthen 

Motivatie
De stichting Gemeenschapshuis Orthen is een stichting die volledig draait op vrijwilligers. Er is niemand die wordt betaald. In ’s-Hertogenbosch is dat heel uniek omdat er bij andere gemeenschapshuizen toch minimaal een betaalde beheerder aanwezig is. Ook krijgen de vrijwilligers geen "vrijwilligersbijdrage". Mijn vrouw en ik verzorgen al meer dan 25 jaar de bar bij de repetities van de Orthense Harmonie. (ca 100 leden). Door de heupklachten had ik hier steeds meer moeite mee. 

Wat kunt u weer na de behandeling?
Inmiddels verzorg ik niet alleen het bargebeuren na de repetities van de Orthense Harmonie maar heb ik ook de verantwoording voor de inkoop van alle materialen (behalve de drank die door Heineken wordt geleverd). Hiervoor moet ik maandelijks naar de groothandel om spullen te halen en op te bergen in het magazijn. Voor de operatie was dit gesjouw onmogelijk. Nu doe ik dit weer met heel veel plezier.

Advan der Aa

Vind jij dat het verhaal van Ad onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Ad van der Aa

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: