terug
Hoe kunnen we u helpen?

Jan Meurs

Behandeling
7/6-2021 doorverwijzing, 11/6 afspraak, 14/6 geopereerd aan hernia. De beperkingen die ik nog heb waren voorspeld. Wat mij vooral bijstaat is de snelheid van handelen. Dit heeft erger voorkomen! De meeste activiteiten kan ik, lichtelijk beperkt, doen. Verder is opvallend de persoonlijke benadering, geen 8 tot 5 mentaliteit, deskundigheid en de uitgebreide nazorg. Een voorbeeld organisatie! 

Stichting / Vereniging
Stichting Parelfair Oisterwijk 

Motivatie
De stichting heeft de sociale activiteiten van het het Rode Kruis voortgezet! Zij zet zich in voor mensen met een beperking en voor kwetsbare mensen. Dit wordt ruim geïnterpreteerd.

Dit doet de stichting door het organiseren van ontspanningsmiddagen, creatieve middagen, vakantiereizen (dagtochten en weekvakanties) en speciaal vervoer.

Daarnaast beheert de stichting het gebouw (eigendom gemeente) waarin ook andere activiteiten plaats vinden zoals: EHBO, bloedprikdienst, Heartsafe, Petje af Oisterwijk, Node, St. met je Hart. 

Wat kunt u weer na de behandeling?
Als penningmeester kan ik de, veelal zittende werkzaamheden, goed uitvoeren. Ook de vergaderingen zijn goed te doen.

Hiermee kan ik een bijdrage leveren aan een club vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de doelgroep. Die inzet leidt tot spontane reacties van deelnemers aan de activiteiten.

Dit geeft aan dat we goed bezig zijn en willen het graag voortzetten en de activiteiten nog uitbreiden. Hierbij zijn we sterk afhankelijk van sponsorbijdragen om de activiteiten zo laagdrempelig mogelijk te houden. 

JanMeurs

Vind jij dat het verhaal van Jan onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Jan Meurs

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: