terug
Hoe kunnen we u helpen?

Harry van Mil

Harry van Mil is 58 jaar en liep een half jaar met veel pijn aan de binnenkant van het been. Dit bleek veroorzaakt door een versleten heup. Nu 10 maanden na de operatie gaat het uitstekend.

Harryvan Mil

Wat waren uw klachten?

Ik heb een half jaar pijn gehad aan de binnenkant van mijn linkerbeen. De huisarts kon niet verklaren waar de pijn door veroorzaakt werd. Ik kende ViaSana al acht jaar van vrienden en kennissen. Ook ben ik in 2007 eerder geopereerd aan mijn schouder na een mislukte operatie elders.

Hoe verliep de operatie en de periode erna?

De dokter constateerde dat ik een versleten heup had. De operatie (heupprothese), verzorging en herstel verliepen zo geweldig, dat ik binnen 8 weken alweer fietste, met mijn hond wandelde en werkte. Nu, 10 maanden later vragen de mensen wel eens, "Hoe gaat het met je heup?" waarna ik gekscherend zeg, "Welke heup?". Ik heb geen pijn meer en ik kan bijna alles wat ik door de pijn niet meer kon. De foto is gemaakt toen we op vakantie waren in Zuid-West Polen, we zijn daar naar het kuuroord Kudowa-Zdroj geweest. Na vijf kilometer wandelen met mijn vrouw en hondje was dit even uitrusten.

Ervaringen van patiënten

Wim  Römer

Wim Römer
Heupprothese

Jan  Houdijk

Jan Houdijk
Heupprothese

Eveline  Schievink

Eveline Schievink
Heupprothese

Theo  Meeuwsen

Theo Meeuwsen
Heupprothese

Harry  van Mil

Harry van Mil
Heupprothese

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: