terug
Hoe kunnen we u helpen?

Harry Wang

Voor Harry Wang werd het steeds lastiger om zijn sport te beoefenen. Steken en pijn zorgde ervoor dat hij het gevoel had, dat hij zomaar door zijn knie kon zakken.

HarryWang

Badminton

De sport die ik beoefen, badminton, werd steeds moeilijker. Met name de combinatie waarbij er ook draaiing van de knie optreed was pijnlijk. Op den duur kreeg ik ook last van klachten bij fietsen en traplopen.

Vol lof

Mijn schoonzus had eerder dit jaar een nieuwe knie gekregen, waarvoor een voorlichtingsmiddag werd georganiseerd. Hier ben ik samen met haar heen geweest en dat is me erg goed bevallen. Zo ben ik met ViaSana in contact gekomen. Ook bekenden, die ervaring met ViaSana hadden, spraken er vol lof over.

Hometrainer ingeruild voor een echte fiets

Ik heb een kijkoperatie in mijn rechterknie gehad, waarbij wat dingen zijn verwijderd. Na de ingreep ben ik begonnen met het lopen op krukken. Dat ging prima en al gauw kon ik, zowel binnens- als buitenshuis, zonder krukken lopen. Ik kreeg een aantal oefeningen mee, die ik netjes uitvoerde. Daarnaast fietste ik veel op de hometrainer, die ik na iets meer dan een week mocht inruilen voor een echte fiets. De afstanden die ik liep werden steeds wat langer. Ook autorijden gaat weer goed. Traplopen was in het begin ook zwaar, maar na veel oefenen kan ik dit nu ook zonder problemen.

Wanneer kan ik weer sporten?

Rondom mijn knie is het nog een tijdje dik geweest door vocht, maar dit is ondertussen ook helemaal weg. Het gaat heel goed met me. Ik ben weer volledig aan het werk en sinds kort ook gestart met fysiotherapie. Hier voer ik krachtoefeningen uit, buig en strek oefeningen en oefen ik voor het krijgen van meer stabiliteit in mijn knie. Ook dat gaat erg goed. Ik ben benieuwd wanneer ik weer kan gaan sporten en hoe dat zal gaan.

Ik voelde me thuis

Deskundigheid, vriendelijkheid, snelheid en de aandacht die men voor je heeft, vóór, tijdens en na de ingreep. Je voelt je als patiënt bij ViaSana thuis, al klinkt dat misschien wat vreemd.

Ervaringen van patiënten

Annet  Bens

Annet Bens
Voorste kruisbandoperatie

Ricky  Seinstra

Ricky Seinstra
Voorste kruisbandoperatie

Arno  Janssen

Arno Janssen
Kijkoperatie knie

Harry  Wang

Harry Wang
Kijkoperatie knie

Arthur  van Neerven

Arthur van Neerven
Knieprothese

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: