terug
Hoe kunnen we u helpen?

Ingrid Seijger

Ingrid Seijger is 57 jaar oud en ging met knieklachten naar de huisarts. Hier bleek dat ze een scheurtje in haar meniscus had, waardoor ze geopereerd moest worden.

IngridSeijger

Texen

Ongeveer twee maanden lang heb ik rondgelopen met klachten, die waren veroorzaakt bij het texen van de onderkant van de muur. Met deze klachten ben ik naar de huisarts gegaan, waarna bleek dat het om een scheurtje in mijn meniscus ging.

Advies

Mijn huisarts adviseerde om naar ViaSana te gaan. ViaSana kende ik nog niet, maar ik heb toch het advies opgevolgd.

De kijkoperatie

Met een kijkoperatie in de knie zijn mijn klachten verholpen. Na de operatie had ik nauwelijks pijn. De voorgeschreven medicatie heb ik opgevolgd, waardoor ik de pijn goed onder controle had.

Fysiotherapie

Nu, ongeveer een maand na mijn operatie, ga ik twee keer per week naar de fysiotherapeut. Dit heb ik tijdelijk nodig, zodat ik met revalideren meer winst behaal. Na een behandeling bij de fysiotherapeut is mijn knie nog wel een beetje gevoelig. Een dag later gaat het dan weer een stuk beter. Ik kan alweer heel veel, zo gaat fietsen bijvoorbeeld heel goed. Hurken kan ik nog niet goed. Ik probeer rustig aan te doen, want ik wil niets forceren. Mijn knie is ook nog wat dik, dit komt doordat er nog vocht in mijn knie zit. Het zal wat tijd nodig hebben voor dit wegtrekt.

Kleinkinderen

In januari ben ik weer begonnen met sporten. Keep fit, bewegen op muziek. Hierbij komen alle spieren aan de beurt. Hopelijk kan ik gauw weer met mijn kleinkinderen over de vloer kruipen!

Ervaringen van patiënten

Leo  van der Sanden

Leo van der Sanden
Knieprothese

Harry  Wang

Harry Wang
Kijkoperatie knie

Okke  Kamps

Okke Kamps
Voorste kruisbandoperatie

Anny  van Gend

Anny van Gend
Meniscus operatie

Jaron  Brouwers

Jaron Brouwers
Tibiakop osteotomie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Corona maatregelen
laatste nieuws