terug
Hoe kunnen we u helpen?

drs. Bas Rutten

Bas Rutten, geboren in 1975 te Groningen, woont samen met zijn vrouw en 4 kinderen. Met name de enorme patiëntgerichtheid van alle collega’s zorgen ervoor dat hij hier al sinds 2009 met veel plezier werkt.


Studie

Zijn studie geneeskunde en opleiding tot orthopedisch chirurg heeft hij in het bourgondische Maastricht en gedeeltelijk in Sydney, Australië gevolgd. Na zijn opleiding is hij werkzaam geweest als chef de clinique in het Maxima Medisch Centrum. Hier heeft hij zich vooral verdiept in de chirurgie van de onderste extremiteit en de sportorthopedie. 

Prachtig vak

Binnen ViaSana houdt hij zich nu met name bezig met de prothesiologie van de knie, inclusief revisie chirurgie. Daarnaast behandeld hij meniscus- en kruisbandproblemen. Ook voet- en enkelklachten behoren tot zijn aandachtsgebieden:

"Het is geweldig om te zien dat mensen een aantal maanden na het plaatsen van een knieprothese weer kwaliteit van leven hebben en bijvoorbeeld weer gewoon een stuk kunnen wandelen zonder pijn."

Ook de resultaten van de kruisbandchirurgie zijn de laatste jaren duidelijk verbeterd, dit zorgt ervoor dat veel sporters hun sportactiviteiten weer kunnen oppakken. De tevredenheid van veel patiënten geeft hem veel voldoening en maakt de orthopedie tot een geweldig en dankbaar vakgebied. 

Internationale congressen

Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bezoekt hij met regelmaat nationale en internationale congressen zodat hij met het gehele team van ViaSana u de best mogelijke behandeling en zorg kan aanbieden.

Australië en de BBQ

Naast het werk houdt hij zich graag bezig met reizen, sinds zijn verblijf in Australië is dit een bestemming waar hij graag naar terug keert. Ook kan hij genieten van het klaarmaken van een goede maaltijd op de BBQ. 

Overige informatie:

BIG-nummer: 9054812101
AGB-nummer: 03005806


Ervaringen van patiënten met drs. Bas Rutten

Jeroen  Bevers

Jeroen Bevers
Voorste kruisbandoperatie

Jeroen  Bevers

Jeroen Bevers
Voorste kruisbandoperatie

Hennie  Kooijmans

Hennie Kooijmans
Knieprothese

mevrouw  Van der Donk-Tol

mevrouw Van der Donk-Tol
Artrose knie

Aimee  Kuijpers

Aimee Kuijpers
Hallux valgus

Goede verhalen gehoord en wilt u ook worden geholpen door drs. Bas Rutten?

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: