terug
Hoe kunnen we u helpen?

Marja van der Hagen

Marja van der Hagen is 55 jaar en kon door de pijnklachten aan haar knie niet meer normaal lopen. Via de huisarts kwam ze bij ViaSana, na een operatie hoopt ze binnenkort weer te kunnen wandelen.

Marjavan der Hagen

Waarom wilde u naar ViaSana?

Omdat ik pijn aan mijn knie had ging ik naar de huisarts. Hij vertelde mij dat ik door een orthopedisch specialist gezien moest worden en raadde mij ViaSana in Mill aan.

Wat weet u nog van de operatie?

Na de eerste afspraak bleek al snel dat ik geopereerd moest worden. Op 10 mei 2012 kreeg ik daarom een kijkoperatie aan mijn knie. Een zogenaamde mediale meniscuscyste en mediale achterhoornruptuur. De operatie verliep goed al vond ik de lokale verdoving wel even wennen, dat had niets met de toediening van de narcose te maken (absoluut niet pijnlijk) maar meer doordat ik mijn zelfcontrole kwijt raakte, dat gevoel vind ik gewoon niet fijn. Voordeel was wel dat ik de operatie zelf heb kunnen volgen en door de goede uitleg van de dokter zag en begreep wat er gedaan werd.

Hoe verliepen de dagen na de operatie?

De dag erna voelde ik dat ik die specifieke pijn, waar ik bijna vijf maanden dagelijks mee heb gelopen, al kwijt was. Natuurlijk heb je napijn van de kijkoperatie maar na twee dagen pijnstilling kon ik zonder. Het lopen ging vanaf de dag na de operatie zelfs al redelijk, zonder krukken! Al met al wil ik mijn lof uitspreken over de goede behandeling, duidelijke uitleg en fijne begeleiding die ik tijdens mijn verblijf in ViaSana heb ondervonden.

Ervaringen van patiënten

Thijs  Keustermans

Thijs Keustermans
Voorste kruisbandoperatie

Eric  Knijff

Eric Knijff
Standsverandering onderbeen

Leo  van der Sanden

Leo van der Sanden
Knieprothese

Leo  van de Kimmenade

Leo van de Kimmenade
Knieprothese

Arno  Janssen

Arno Janssen
Kijkoperatie knie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Corona maatregelen
laatste nieuws