terug
Hoe kunnen we u helpen?

Marja van der Hagen

Marja van der Hagen is 55 jaar en kon door de pijnklachten aan haar knie niet meer normaal lopen. Via de huisarts kwam ze bij ViaSana, na een operatie hoopt ze binnenkort weer te kunnen wandelen.

Marjavan der Hagen

Waarom wilde u naar ViaSana?

Omdat ik pijn aan mijn knie had ging ik naar de huisarts. Hij vertelde mij dat ik door een orthopedisch specialist gezien moest worden en raadde mij ViaSana in Mill aan.

Wat weet u nog van de operatie?

Na de eerste afspraak bleek al snel dat ik geopereerd moest worden. Op 10 mei 2012 kreeg ik daarom een kijkoperatie aan mijn knie. Een zogenaamde mediale meniscuscyste en mediale achterhoornruptuur. De operatie verliep goed al vond ik de lokale verdoving wel even wennen, dat had niets met de toediening van de narcose te maken (absoluut niet pijnlijk) maar meer doordat ik mijn zelfcontrole kwijt raakte, dat gevoel vind ik gewoon niet fijn. Voordeel was wel dat ik de operatie zelf heb kunnen volgen en door de goede uitleg van de dokter zag en begreep wat er gedaan werd.

Hoe verliepen de dagen na de operatie?

De dag erna voelde ik dat ik die specifieke pijn, waar ik bijna vijf maanden dagelijks mee heb gelopen, al kwijt was. Natuurlijk heb je napijn van de kijkoperatie maar na twee dagen pijnstilling kon ik zonder. Het lopen ging vanaf de dag na de operatie zelfs al redelijk, zonder krukken! Al met al wil ik mijn lof uitspreken over de goede behandeling, duidelijke uitleg en fijne begeleiding die ik tijdens mijn verblijf in ViaSana heb ondervonden.

Ervaringen van patiënten

Gaby  de By

Gaby de By
Voorste kruisbandoperatie

Bea  Russens

Bea Russens
Knieprothese

Hennie  Kooijmans

Hennie Kooijmans
Knieprothese

Okke  Kamps

Okke Kamps
Voorste kruisbandoperatie

Jeroen  Bevers

Jeroen Bevers
Voorste kruisbandoperatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie