terug
Hoe kunnen we u helpen?

Rob Vergouwe

Rob Vergouwe is 64 jaar en had veel last van pijn in de arm. Al snel na de operatie kon hij zijn arm zonder veel pijn goed bewegen. Ook schilderen kan hij weer naar hartenlust.

RobVergouwe

Wat waren uw klachten?

Voor de operatie kon ik alle bewegingen maken, maar ik had continu een zenuwpijn en bij een snelle beweging een felle pijnscheut die minuten aanhield en mijn arm bijna verlamde. Hierdoor kon ik o.a. al meer dan een half jaar niet meer tennissen.

Waar kent u ViaSana van?

Ik ken ViaSana via mijn vrouw, die in 2009 door dr. Wijono aan haar schouder is geopereerd, eveneens met een prima resultaat.

Wat weet u nog van de operatie?

Op vrijdag 10 januari 2014 werd ik door dr. Jan Bos geopereerd aan mijn schouder. Tijdens de voorbereiding op de operatie die heel vriendelijk en met duidelijke uitleg plaatsvond, kreeg ik naast de plaatselijke verdoving van de schouder en arm de optie om zonder narcose de operatie te volgen op een monitor. Hiervoor heb ik gekozen en al zal niet iedereen dit willen zien, ik vond het bijzonder interessant, inclusief de uitleg van dr. Bos tijdens de operatie. Ook de verzorging na de operatie was uitstekend.

Hoe ging het na de operatie?

Een dag na de operatie toen de verdoving was uitgewerkt heb ik mij (tegen alle verwachtingen in) weer kunnen scheren, tandenpoetsen en aankleden en zelfs mijn arm boven mijn hoofd kunnen strekken. Met alleen paracetamol voel ik alleen nog maar een doffe pijn van de operatiewondjes en is de zenuwpijn die mij continu plaagde verdwenen. Ik ben dr. Bos en zijn medisch team dan ook zeer dankbaar en heb vertrouwen in het verdere verloop van het herstel.

Hoe verloopt de revalidatie?

Inmiddels heb ik de pijnstillers vanaf vanmorgen laten staan en slik straks nog het laatste ontstekingsremmende pilletje. Het gaat dus verbazend veel sneller dan ik had gedacht en uit de gekregen informatie had gelezen. Aanstaande vrijdag heb ik een afspraak met de fysiotherapeut, waar ik zou moeten oefenen met slingeren. Ik vraag mij nu zelfs af in hoeverre dat nog nut heeft, aangezien ik dat op advies van dr. Jan Bos al meteen heb gedaan en dat vrijwel pijnloos verloopt.

Ervaringen van patiënten

Dick  Hubertus

Dick Hubertus
Tenniselleboog

Demi  Corstjens

Demi Corstjens
Schouderpijn

Hans  van Casteren

Hans van Casteren
Schouderpijn

Frits  Frederiks

Frits Frederiks
Schouderpijn

Kim  Snijders

Kim Snijders
Schouderpijn

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: