terug
Hoe kunnen we u helpen?

Manon van Someren

Manon van Someren, geboren in 1990, is vanaf 1 augustus 2022 werkzaam in ViaSana als Physician Assistant (PA). Zij is in maart 2018 afgestudeerd en heeft hierna vier jaar gewerkt op de verpleegafdeling van de orthopedie in de functie van zaalarts binnen de Sint Maartenskliniek.

Als Physician Assistant is zij opgeleid om zelfstandig geneeskundige zorg te bieden aan patiënten binnen de orthopedie, inclusief het uitvoeren van een aantal voorbehouden handelingen en het indiceren en voorschrijven van medicatie.

Met haar 13 jaar werkervaring binnen dit specialisme beschikt ze over brede medische kennis en vaardigheden. Zij neemt routinematige taken van specialisten over, zodat zij zich meer op specialistische zaken kunnen richten. Daarnaast levert ze een bijdrage aan de continuïteit en kwaliteit binnen de organisatie.

In ViaSana draait ze haar eigen spreekuur waarbij ze zelfstandig patiënten onderzoekt, de diagnose stelt en de patiënt verder behandelt en begeleidt. Indien nodig kan zij de orthopedisch chirurg om een tweede mening vragen. Daarnaast heeft ze een assisterende rol op de operatiekamer en voert samen met de orthopedisch chirurg de operatie uit.

Haar aandachtsgebied omvat orthopedische infecties waarbij ze een actieve bijdrage levert als lid binnen de infectiecommissie.

Overige informatie:

AGB-code: 57100563
BIG-nummer: 79916175081

Goede verhalen gehoord en wilt u ook worden geholpen door Manon van Someren?

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: