terug
Hoe kunnen we u helpen?

Hans van den Berg

Behandeling
Ik ben op 11-9-2015 geopereerd voor een nieuwe knie bij ViaSana. Niets dan lof voor de voorbereidende doorlopen procedure en afspraken en ook zeker voor de fantastische nazorg in de paar dagen na de operatie. En daarnaast die geweldige ervaring dat ik na die operatie weer geweldig kan wandelen en wielrennen. 

Stichting / Vereniging
St. Alpe d'HuZes 

Motivatie
In de jarenlange periode van behandelingen van mijn vrouw voor (uitgezaaide) borstkanker, gediagnosticeerd op oudjaar 2008, gaf mijn vrouw in een betere periode in 2015 aan dat het mijn beurt was om geopereerd te worden omdat ik al jaren steeds slechter ging lopen en ook steeds meer last had van mijn versleten (voetbal-)knie. Na mijn knie-operatie bij ViaSana en een revalidatie-periode van ongeveer 1 jaar was ik van de pijn af en kon ik weer goed wandelen en fietsen. Helaas ging het met mijn vrouw niet goed en is ze in 2017 overleden. 

Wat kunt u weer na de behandeling?
O.a. vanwege het ziekteproces van mijn inmiddels in 2017 overleden vrouw, ga ik met mijn dochter en haar vriend en mijn vriendin, op donderdag 6 juni 2024 meedoen met Alpe d'HuZes. Daarvoor proberen wij met de groep Gimmert Goes Alpe d'HuZes zoveel mogelijk geld op te halen voor financiering van nog meer wetenschappelijk onderzoek om zo te zorgen dat er in de toekomst minder mensen aan kanker zullen overlijden of het voor anderen een draaglijkere chronische ziekte wordt. 

Hansvan den Berg

Vind jij dat het verhaal van Hans onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Hans van den Berg

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: