terug
Hoe kunnen we u helpen?

Margot Straten

Behandeling
Maart 2023 heb ik tijdens het skiën mijn voorste kruisband afgescheurd. Omdat ik pas 19 ben en geneeskunde studeer heb ik mijn knietjes nog hard nodig en heb ik bij ViaSana een reconstructie ondergaan. Ik kon heel erg snel terecht bij de orthopeed voor een consult en een MRI-scan en 10 dagen later kon ik geopereerd worden. Hierdoor zal ik dit seizoen gewoon weer op de piste te vinden zijn! 

Stichting / Vereniging
KWF kankerbestrijding 

Motivatie
Door geld op te halen voor het KWF is het mogelijk om een bijdragen te leveren aan baanbrekend onderzoek naar kanker. Dit is van groot belang want maar liefst 1 op de 2 mensen in Nederland krijgen ooit de diagnose kanker. Zo heb ik zelf ook mensen om mij heen die met deze ziekte te maken hebben (gehad) en ben ik er erg bewust van hoe belangrijk het is dat we ons met zijn allen blijven inzetten voor betere behandelingen, hogere overlevingskansen en de beste zorg. 

Wat kunt u weer na de behandeling?
Dankzij mijn nieuwe voorste kruisband kan ik weer (bijna...) alles doen zonder pijntjes en heb ik het vertrouwen in mijn knie weer terug. 

Na 10 maanden intensief revalideren zal ik daarom op 10 maart (precies 1 jaar na het afscheuren van mijn kruisband) meedoen aan de CPC-loop in Den Haag om geld op te halen voor het KWF. 

Aangezien de 10km nog net iets te hoog gegrepen is en mijn knie aangeeft dat die dat niet zo'n goed idee vindt doe ik mee aan de 5km en daar ben ik stiekem al best wel trots op als ik terugkijk op het afgelopen jaar. 

MargotStraten

Vind jij dat het verhaal van Margot onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Margot Straten

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: