terug
Hoe kunnen we u helpen?

Mark Sanders

Behandeling
Bij de medisch specialist van ViaSana onder behandeling geweest voor mijn knie. Hij heeft er voor gezorgd dat het probleem opgelost werd en ik weer goed kan lopen. Zijn deskundige visie, prettige communicatie en samen met de patiënt het beleid maken, zijn z’n sterke punten.

Stichting / Vereniging
Stichting Smile per Mile 

Motivatie
Smile per Mile zet zich in om ernstig zieke kinderen en kinderen met een kleine sociale cirkel een fantastische verwendag te geven waarbij ook de ouders/verzorgers en broertjes/zusjes niet worden vergeten. Met andere vrijwilligers en bijzondere sportauto’s worden de kinderen verwend en rond gereden. Maar ook voor een goed gevulde maag wordt gezorgd. En welk kind wil nu niet een keer in zijn droomauto meerijden zoals een Ferrari, Mclaren of Lotus. Daarom draag ik deze stichting, samen met ruim 100 vrijwilligers en rijders, een warm hart toe. 

Wat kunt u weer na de behandeling?
Als vrijwilliger wil ik actief bijdragen aan het doel waar deze stichting voor staat. Door mijn behandelingen zijn mijn klachten onder controle. En ben ik, dankzij een succesvolle knie operatie, weer in staat mijzelf in te zetten. En daardoor mee te werken aan het creëren van mooie en bijzondere momenten, die niet altijd vanzelfsprekend zijn. Voor mij is het belangrijk, om al deze kinderen, en hun gezinnen een fantastische dag bezorgen. Al die blije en lachende gezichtjes, daar doe je het voor! En dat geeft mij de energie dromen te realiseren. 

MarkSanders

Vind jij dat het verhaal van Mark onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Mark Sanders

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: