terug
Hoe kunnen we u helpen?

Bas Witmer

Behandeling
Li-knie versleten. 1ste keer bij Viasana in behandeling was in 2012, nadat klachten enorm toenamen, eind 2022, opnieuw naar Viasana doorverwezen, Ralph Eijdems. Hij stelde een standcorrectie voor met een duidelijke kanttekening dat mijn gewicht echt omlaag moest. Dit was voor mij de 'eyeopener'! Met sport/ dieet 34 kilo afgevallen, geen pijnklachten meer, geen operatie voorlopig. Top behandeling! 

Stichting / Vereniging
Alpe d'Huzes

Motivatie
Alpe d'huZes 2024 geeft mensen motivatie om hun grenzen te verleggen en op die manier geld in te zamelen voor onderzoek van het KWF. Ik heb vrienden en familie, waaronder mijn vader, verloren aan deze ziekte kanker en velen met mij. Door mee te gaan doen met Alpe d'huZes (zie motivatie) kan ik op die manier nog meer geld binnen te halen voor het KWF voor onderzoek. 

Wat kunt u weer na de behandeling?
Dankzij het advies van de medisch specialist om te gaan fietsen ben ik wielrennen, mountainbiken en spinning gaan beoefenen. Wanneer Viasana mijn doel verkiest ben ik bereid om daar bovenop te gaan trainen voor deze stichting door mee te gaan doen met Alpe d'huZes 2024 en op die manier nog meer geld binnen te halen voor het KWF.

BasWitmer

Vind jij dat het verhaal van Bas onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Bas Witmer

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: