terug
Hoe kunnen we u helpen?

Leo van der Sanden

Leo van der Sanden is 61 jaar en kon door zijn knieklachten niet meer fatsoenlijk lopen. Het beperkte hem in veel activiteiten. Zeven maanden na de plaatsing van een nieuwe knie beklom hij de Roque Nublo op Gran Canaria.

Leovan der Sanden

Wat waren uw klachten?

Ik had ernstige pijnklachten in de linkerknie waardoor ik zeer beperkt was in mijn bewegingsvrijheid. De oorzaak lag onder andere in het verwijderen van de buitenmeniscus op 19-jarige leeftijd, waardoor veel slijtage was ontstaan.

Wat kon u niet meer?

Ik werd beperkt in mijn dagelijkse leven. Zaken die ik niet meer kon waren bijvoorbeeld: spinnen, knielen, buigen meer dan 90 graden, fatsoenlijk lopen en wandelen.

Hoe bent u bij ViaSana terecht gekomen?

Ik sport elke week bij het nabijgelegen Fitland, daardoor wist ik van het bestaan van de kliniek.

Hoe verliep de revalidatie?

De eerste week na de plaatsing van de knieprothese was moeizaam, daarna ging het steeds beter. Na ongeveer drie weken kon ik rondtrappen op de hometrainer. Het ging snel beter, zo kon ik na zes weken weer autorijden en aan het werk. Wel bleef ik steeds oefenen. Na 3,5 maand ging ik op vakantie en kon ik 500 km met gemak fietsen (elektrisch). Zeven maanden na de operatie voelde ik me weer helemaal top. Ik kon weer spinnen bij Fitland en ik heb zelfs de Roque Nublo op Gran Canaria beklommen (zie foto).

Hoe gaat het nu met u?

Het gaat buitengewoon goed, ik kan weer alles; op de knie zitten, fietsen, spinnen en motorrijden zonder een pijnlijke knie en uiteraard werken zonder beperkingen. Geachte heer Rutten, beste Bas, hartelijk bedankt voor uw kennis en vaardigheid om mij weer op de been te helpen.

Ervaringen van patiënten

Thijs  Daandels

Thijs Daandels
Kijkoperatie knie

Dorlinda  van der Cammen

Dorlinda van der Cammen
Voorste kruisbandoperatie

Lambert  Bus

Lambert Bus
Knieprothese

Yvonne  Bos

Yvonne Bos
Kijkoperatie knie

Ricky  Seinstra

Ricky Seinstra
Voorste kruisbandoperatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: